De toekomst van de hyacintenteelt

tot
hyacintentelers
Lowietje, Lisse
Gratis

Een avond voor ondernemers met grote dromen en hoge ambities waarin Pieter de Wolf (onderzoeker Wageningen UR) vertelt over de 'Boerderij van de Toekomst' in Lelystad. Virtueel maken we een rondje langs de verschillende proeven zodat u als teler handvatten hebt om gezond te gaan telen.

Daarnaast gaat Andries Middag (dagvoorzitter en tevens programmamanager Greenport Duin- en Bollenstreek) in gesprek met diverse tafelgasten over onderzoek, de toekomst van de sector en wat dit heeft te betekenen voor jou als teler. Jouw vragen beantwoorden we live.

Na deze bijeenkomst weet je welke praktische stappen u kunt zetten om gezond te blijven telen. Ook komen wij terug op verbindingen tussen de verschillende lopende projecten en onderzoeken. Belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst zijn de gesprekken onderling en de discussies aan tafel.

Kijk (of lees) ter voorbereiding op deze bijeenkomst ook nog eens naar de samenvatting van het webinar dat we op 13 april organiseerden over het POP3-project “Vitale teelt hyacint”.

Toegang is gratis. Wel graag vooraf even aanmelden via vanderhulst@kavb.nl.