Food for Teachers Live Event

tot
Docenten mbo voeding
De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren

SAFE THE DATE!

Op donderdag 25 november 2021 is het Food for Teachers LIVE EVENT! Een sprankelend event met food-, bedrijfsleven- en onderwijsinspiratie. Het thema is dit jaar: SMAAK. Onlosmakelijk verbonden met de productie van voeding. Nodig voor verduurzaming. Smaak is persoonlijk, of toch niet?

Er valt letterlijk en figuurlijk veel te proeven voor deelnemers op het Food for Teachers live event. We hebben een programma om van te smullen! 
Je kiest je eigen programma door de dag heen.

Food-, bedrijfsleven- en onderwijsinspiratie
Proeven, ervaren en kennis
Volop tijd en ruimte om te netwerken

Voor iedereen die betrokken is bij mbo foodonderwijs!
  >> Direct aanmelden

Programma:

9.30 - 10.00 uur: Inloop

10.00 - 10.10 uur: Opening & lancering van online Magazine H@P

10.10-10.30 uur: Keynote speaker Peter Klosse, smaakprofessor
Over smaak: wat kun je ermee en hoe is smaak van belang voor de voedseltransitie naar een duurzaam voedingspatroon?

10.45 - 12.15 uur: Kenniscafé, kies twee inhoudelijke kennissessies

12.15- 13.30 uur: verrassende en duurzame lunch, smaaksensaties gegarandeerd!

13.30 - 14.45 uur: kies twee actieve workshops: proeven, ervaren, doen!

14.45 - 15.30 uur: Smaakcafé: speeddaten met ondernemers van innovatieve food start-ups

15.30 uur: netwerkborrel

Contactpersoon