De kwaliteit is een doorslaggevende factor om het West-Friese product succesvol te maken, zo blijkt uit het onderzoek. Goede kwaliteit is voor de consument een combinatie van een aantal cruciale elementen: een vers product dat er goed uit ziet, een heerlijke smaak en het product zit vol met voedingswaarden. Een groep internationale studenten van de Wageningen Universiteit heeft onderzoek verricht naar de kansen om het West-Friese product in de markt te zetten. Studenten uit Italië, Griekenland, China en Nederland hebben zich gebogen over de factoren die de kans van slagen vergroten. 
 

Meer nieuws

Eva van der Plas

Van der Plas Sprouts: duurzaam in mens en product

Met drie man sterk staan ze tegenwoordig aan het roer: de derde generatie van Van der Plas Sprouts...

Tim Spooren: Werken van zaadje tot verpakt product

Als íemand weet hoe divers de foodsector is, dan is het Tim Spooren. In twintig jaar tijd bewoog...

Gezocht: projecten voor studenten voeding Clusius College

Regioleren neemt een steeds belangrijker plaats in binnen het Clusius College. Studenten voeren dan...