Beroepenevent Op Kop

tot
Leerlingen voortgezet onderwijs
Terrein van de Koninklijke Marine, Den Helder
Gratis

Het Beroepenevent Op Kop is een tweedaags event waarbij alle 3e-jaars leerlingen van het voortgezet onderwijs kennismaken met verschillende beroepen. Er zijn vijf pleinen; techniek, zorg & welzijn, horeca & recreatie, agri en dienstverlening. Op elk plein staat tien verschillende beroepen, variërend in niveau van MBO en HBO tot WO. Bedrijven bieden ook een activiteit aan die aansluiten bij het beroep, zodat leerlingen een beroep echt kunnen proberen en beleven.

Meer info over data, voorlopige programma, locatie en deelname aan het event lees je in de flyer (download hier).

Deelnemen aan het Agri-plein?

Ben je als agrarisch ondernemer gevestigd in een van de vier Kop gemeentes? En heb je met jouw organisatie interesse om deel te nemen en jouw beroep te promoten onder ruim 1.700 leerlingen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@opkop.nl met vermelding van contactgegevens en met welk beroep of met welke beroepen (maximaal twee) je wilt deelnemen.

Uit alle aanmeldingen maakt Op Kop een zorgvuldige selectie, zodat een goede representatie ontstaat van verschillende beroepen uit de vier Kop gemeentes. Mocht blijken dat verschillende agrarische ondernemers zich aanmelden met hetzelfde beroep, dan biedt Op Kop de mogelijkheid om de presentatie gezamenlijk in te vullen.