Patiënten van het Westfriesgasthuis verse, gezonde en ook nog duurzame maaltijden uit de eigen streek serveren. Met dat voor ogen hebben het Westfriesgasthuis, GreenPort Noord-Holland Noord, Handelshuis Atlantis en Diverzio hun kennis en kunde gebundeld.

Meer nieuws

Nico Hoogendoorn

Broccoliteler Nico Hoogendoorn: “Wachten op wetten en regels? Ga liever zelf actief aan de slag!”

Nico Hoogendoorn is één van de telers die meedoet aan het POP3-project Weersbestendige broccoli....

Clusius College Alkmaar genomineerd voor de Impactprijs Groen Onderwijs 2021

Het project All You Need is Foodtour is genomineerd voor de Impactprijs Groen Onderwijs 2021. Een...

Foodportret: Bjorn loopt stage bij NMK Esbaco

Foodstudent Bjorn loopt stage bij NMK Esbaco: meten, controleren, afvinken en gáán! Weten wát je...