De feestelijke opening op dinsdag 21 juni van het nieuwe hoofdkantoor van Koninklijke Vezet en Kramer Group aan de Debbemerweg in Warmenhuizen was aanleiding voor een uitgebreid artikel in het NHD.

De openingshandeling bestond uit het leggen van de laatste steen door Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn, dat sinds jaar en dag de grootste afnemer is van Vezet. Het nieuwe hoofdkantoor met drie verdiepingen en een vloeroppervlak van ruim 3500 m2 biedt ruimte aan140 medewerkers, dat kan op den duur 200 medewerkers worden. 

Bij Koninklijke Vezet komen wekelijks meer dan zes miljoen versproducten uit de ‘keuken’. En voorlopig is de groei er niet uit, zegt Fedde Jonker, commercieel directeur van de Kramer Group en tevens lid van de Stuurgroep van GreenportNHN. De coronacrisis heeft een remmend effect gehad, “maar dat ligt achter ons en ook zelf hebben wij beslist niet stilgezeten."

Zo werd vorig jaar Food Connect aangekocht en Kramer Group werd actief op de Duitse markt. Doelstelling is de omzet naar 600 miljoen euro per jaar te laten groeien.

Lees hier het artikel in het NHD. Of download hieronder.

Bijlage

Meer nieuws

Winnaar publieksprijs Agrarisch Ondernemer van het Jaar: "Ik kan echt gelukkig worden van onze grond"

De biologische teelt van bloembollen promoten. Met dat doel deden John en Johanna Huiberts uit Sint...

Netcongestie tegengaan met een virtueel lokaal energiesysteem

Door netcongestie kunnen duizenden vierkante meters dakoppervlak bij agrarische bedrijven niet...

[VIDEO] Ontwikkeling van precisiespuiten bij teelt gewassen. Deel 2: Dataverwerking

In deel 2 in de serie over het project Digital Farming NHN bespreken we het hoe en waarom van...