Studenten van het Horizon College brachten op 22 maart jl. in het kader van de dag van de commercie een bedrijfsbezoek aan Brandt & Levie worstmakers in Amsterdam.    

Marketing is een kernvak in alle commerciële opleidingen van de afdeling Handel & Transport van het Horizon College. Brandt en Levie is hét voorbeeld van een bedrijf dat inzet op eigentijdse marketing. De studenten kregen een presentatie over hoe marketingtools op een moderne wijze, door storytelling, door inzet van een foodtruck op o.a. festivals  en met behulp van diverse  (social-) media in de praktijk kunnen worden toegepast. Daarnaast verzorgen zij hun logistiek zelf. Brandt & Levie worstmakers is het succesverhaal van drie jonge ondernemers die in het hogere segment van de markt met een eerlijke en heerlijk product een groeimarkt hebben aangeboord. 

Tijdens de presentatie kon er volop worden geproefd van de delicatessen die werden aangeboden.

Het bedrijfsbezoek is een onderdeel  van  het project GreenTech NHN van GreenPort NHN . In dit project werken twee Noord-Hollandse mbo-scholen (het Clusius College en het Horizon College) aan inspirerende (stage-)opdrachten voor studenten in technische en agrarische opleidingen. Met gerichte opdrachten, door het bedrijfsleven aangedragen, leren de studenten hoe ze hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen en vergroten. 

Meer nieuws

Overhandiging gebiedsvisie glastuinbouwcluster Agriport

Ook het glastuinbouwcluster Agriport A7 heeft nu zijn eigen gebiedsvisie Energie. Wethouder Robert...

Glastuinbouwbedrijven Alton zetten volgende stap op weg naar verduurzaming

Het uitvoeringsprogramma bevat maatregelen, planning, rollen en verantwoordelijkheden.

Kickoff bijeenkomst Fieldlab Bol

De jassen bleven aan tijdens de officiële kick-off van Fieldlab Bol, vrijdag 24 november bij...