Greenport NHN is continu in beweging. Dit geldt niet alleen voor de vele projecten en activiteiten die we organiseren, maar ook voor de organisatie zelf. Het einde van 2021 brengt een bijzonder aantal wisselingen met zich mee.

In de stuurgroep van Greenport NHN verwelkomen we in totaal drie nieuwe mensen, waar tegenover een even groot aantal staat dat afscheid neemt.

Sjaak Bakker, manager van de Business Unit Glastuinbouw & Bloembollen van Wageningen Research, is per 1 december toegetreden als stuurgroeplid. Hij komt in de plaats van José Vogelezang, die zich na zich vele jaren van inzet voor onze organisatie de komende tijd meer op andere uitdagingen wil richten.

Ook Thijs Pennink en Monique Stam nemen afscheid als stuurgroeplid. Thijs is directeur Ontwikkelingsbedrijf NHN en was sinds de oprichting van Greenport NHN in diverse rollen betrokken geweest bij onze organisatie. In december gaat hij met pensioen, waarmee ook aan zijn betrokkenheid bij Greenport NHN een einde komt.

Met het aantreden van Nico Verduin en Gerard Oud zijn we er gelukkig in geslaagd om de bezetting van de stuurgroep nog voor het begin van het nieuwe jaar op volle sterkte te brengen. Nico treedt toe vanuit LTO Noord, hij krijgt een plek in zowel het bestuur als de stuurgroep. Gerard treedt toe vanuit het Clusius en ROC Kop van NH als stuurgroeplid.

Tenslotte zijn er ook nog veranderingen te melden bij het programmabureau van Greenport NHN, waar Mandy Brouwer na vele jaren een andere uitdaging heeft gevonden. Mandy is per 1 december aan de slag gegaan als afdelingssectaresse bij het Martinuscollege in Grootebroek.

Het bestuur en de programmamanager van Greenport NHN bedankt Mandy voor haar waardevolle inzet en wenst haar veel succes en gezondheid in 2022 en verder! 

Meer nieuws

chitroen

Winnende Challenge Ondernemen groep Chitroen maakt het waar tijdens het jaarlijkse FICA Winter Event

Chitroen wil van zoet broodbeleg iets gezonds maken.
Gemengde zijstromen

Vouchers voor innovaties tegen voedselverspilling

Innovaties die voedselverspilling tegengaan kunnen in aanmerking komen voor een financiële bijdrage.

POP3 project precisietechnologie pootaardappelen sluit af met prototype en veelbelovend resultaat

Aardappelteler Henk Geerligs blikt met onderzoekers terug op project en eindresultaat.