Lectorale rede: De Kracht van Smaak

Lees meer

Lectorale rede: De Kracht van Smaak

Gezond en lekker eten. Volgens Feike van der Leij zijn het twee handen op één goed gevulde buik....

Pulp Vision

Onze uiensector produceert 1,3 miljoen ton product op jaarbasis. Uientelers en de verwerkende...

Bean Me Up!

Duurzaam. Klimaatneutraal. Regionaal cyclisch. De agribusiness staat voor grote opgaven in de...

Plint Ondervoeding

Ondervoeding is een onderschat probleem dat bij een verslechterende gezondheid zorgt voor minder...

Cursus Praktijkopleider voor leerbedrijven

Dankzij leerbedrijven doen studenten kennis en werkervaring op, een onmisbare schakel in de...

All You Need is Food Tour gaat van start

Buiten op het schoolplein kunnen leerlingen bij de foodtruck kennismaken met de opleidingen Voeding...

Noord-Hollandse voedselondernemer, zien we jou binnenkort in het bedrijfsrestaurant van de provincie?

Veel voedsel komt van ver, maar dat hoeft helemaal niet. In de provincie Noord-Holland wordt...
Bean Me Up

REACT-EU projectvoorstel ‘Bean me up!’ toegekend

REACT-EU projectvoorstel ‘Bean me up!’ van Amsterdam Green Campus met FICA-bedrijven is toegekend!...
Jasper, Lars en Jesse Alkmaars Goud

Alkmaarse kaas: vruchtbare samenwerking bedrijfsleven en onderwijs

Een kaasstad zonder eigen kaas? Alkmaar verdient een eigen kaas met een eigen unieke uitstraling en...

FoodPortret: Jesse Tesselaar

Mijn naam is Jesse Tesselaar. Ik zit op het Clusius College en ik doe de MBO - opleiding Voeding en...
Eva van der Plas

Van der Plas Sprouts: duurzaam in mens en product

Met drie man sterk staan ze tegenwoordig aan het roer: de derde generatie van Van der Plas Sprouts...

Tim Spooren: Werken van zaadje tot verpakt product

Als íemand weet hoe divers de foodsector is, dan is het Tim Spooren. In twintig jaar tijd bewoog...

Meld uw nieuwsbericht aan

Heeft u ook een interessant nieuwsbericht? Laat het ons hier weten!